INTERNET CONTROL low res 1-376767-edited.jpg

Ilmalämpöpumpun etäohjaimet

 

 Air Patrol web.jpg

 

Air Patrol

AirPatrol toimii 2G/3G-matkapuhelinverkon välityksellä. Puhelimeen ladattava sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen, ja sen avulla voit käyttää pumpun perustoimintoja aivan kuten pumpun omalla kaukosäätimellä. Airpatrol myös valvoo kohteen tilaa, ja saat varoituksen mm. sähkökatkoksesta tai alhaisesta lämpötilasta.

CONTROL_CZ-TACG1

Panasonic CZ-TACG1 WIFI-ohjain

Panasonic CZ-TACG1 WIFI-ohjaimella saat etäohjattua Panasonic ilmalämpöpumppua älypuhelimellasi, milloin ja mistä vain. Panasonic etäohjaus paljon enemmän, kuin vain tavallinen etäohjaus. Saat kaikki samat toiminnot kuin kaukosäätimellä, mutta lisäksi voit seurata tilastoinnista kulutustasi, lämpötiloja, puhallinnopeuksia yms. ja näin ohjata omaa käyttäytymistäsi energiataloudellisemmaksi.
                                                         

Verisure.jpg

 

 

Verisure

Verisure Smart Energy -ohjaus järjestelmä tekee Panasonicin ilmalämpöpumpusta entistä älykkäämmän. Voit ohjata ja valvoa kotisi tai mökkisi lämmitystä missä ja milloin
tahansa sekä yhdistää laitteen osaksi kodin turvajärjestelmää.

intesis home3.jpg

Intesis Home

Intesis Home on älypuhelimella tai tietokoneella toimiva sovellus, jolla voit ohjata sisäilmastointilaitteita ja lämpöpumppuja silloinkin, kun et ole kotona. Järjestelmään kuulu- vaa langatonta kauko-ohjainta hallitaan kätevästi internetin kautta.