serverihuone.jpg

Ratkaisut konesaleihin

Korkean hyötysuhteen laitteet 24/7-kohteisiin

Panasonic on kehittänyt kaiken kattavan valikoiman ratkaisuja konesaleihin. Ne suojaavat palvelimiasi tarjoamalla halutun viilennyksen, vaikka ulkolämpötila painuisi alle -22 asteen. Panasonicin PKEA-sarja tarjoaa tasaisen jäähdytyksen ja valmiuden jatkuvaan käyttöön. Kaksi järjestelmää on helppo kytkeä toimimaan vuorotellan. Näin varmistetaan, että konesali pysyy viileänä eikä toiminta keskeydy.

pkea tiedot.jpg

Liittymä kahden PKEA-yksikön varmistus- ja vaihtokäyttöön

PAW-SERVER-PKEA-liittymä PKEA-järjestelmiinKonesalikäyttöön tarkoitettu PAW-SERVER-PKEA-liittymä kahdennetun eli redundanttisen järjestelmärakenteen toteuttamiseen sekä kahden PKEA-yksikön varmistukseen kahden valinnaisen toiminnon avulla:

  •  Kytke ja käytä -tila sisäänrakennetun kahdennus- ja varmistusalgoritmin mukaisesti. Ulkoista signaalia ei tarvita. Tarkemmat tiedot ovat järjestelmän käyttöoppaassa.
  •  Ulkoisesti (muun valmistajan ohjauspiirilevyllä) ohjattu kahdennuksen ja varmistuksen hallinta tapahtuu
    pienjännitekytkennän kautta.

Kaikki asetukset on mahdollista tehdä ilman tietokoneyhteyttä. Erityinen energiansäästötila on valittavissa DIP-kytkimellä (vain kytkeja käytä -tilassa). Etäohjauksen toimintojen estotaso voidaan määrittää erikseen, jos ulkoinen ohjaus toteutetaan pienjännitekytkennän kautta.

pkea tiedot2.jpg

pkea tiedot4.jpg


Tuotekuvia

_CS_E9-18PKEA.jpg

Sisäyksikkö CS-E9-18PKEA

 NO_AC_CZ_RD514C.jpg

 

Kaukosäädin CZ-RD514C

CU_E9-12PKEA.jpg

Ulkoyksikkö CU-E9-12PKEA

CU_E15-18PKEA.jpg

Ulkoyksikkö CU-E15-18PKEA