suihku.jpg

  Varaajat

  OSO-varaaja on energiajärjestelmän sydän. OSO-varaajavalikoimamme koostuu laadukkaista, Suomen olosuhteisiin soveltuvista OSO -lämminvesivaraajista ja energiavaraajista. Löydät näistä varmasti juuri omaan lämmitysjärjestelmääsi parhaiten soveltuvan varaajaratkaisun. 

  Tutustu OSO -varaajiin näillä sivuilla ja löydä itsellesi sopivin malli.

  Varaajat koostuvat seuraavista tuoteryhmistä

  OSO Super S 200 Käyttövesivaraaja.jpg

  Käyttövesivaraajat

  OSO 50 R 100 Puskurivaraaja.jpg

  Puskurivaraajat

  OSO EPC 300 Hybridivaraaja.jpg

  Hybridivaraajat

  OSO RI TC 300 Kierukallinen varaaja.jpg

  Kierukalliset varaajat

  OSO 81R 300 60 kW Sähkökattila.jpg

  Sähkökattilat

  KAUKO akkuvaraaja.jpg

  Akkuvaraajat

  Käyttövesivaraaja varmistaa lämpimän veden saatavuuden

  Käyttövesivaraaja huolehtii lämpimän käyttöveden valmistuksen, sekä huolehtii siitä, että kuumaa vettä on valmiina riittävästi. Valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja sekä kosteisiin tiloihin että kaapistoon asennettavaksi.

  Energiavaraajan avulla lämmityksestä paras hyötysuhde

  Energiavaraaja toimii lämmitetyn veden varastona, josta lämmintä vettä käytetään lämmityskierrossa olevan veden tai käyttöveden lämmittämiseen. Energiavaraajan rooli lämmityksessä on merkittävä. Energiavaraaja soveltuu eri lämmönlähteiden yhteyteen ja mahdollistaa useiden lämmönlähteiden rinnakkaiskäytön. Energiavaraajan käyttö on ekologista, koska sen avulla lämmityslaitetta voidaan kuormittaa korkealla ja tasaisella teholla saavuttaen paras hyötysuhde.

  Energiavaraaja valitaan käytön, tarpeiden ja lämmitysmuodon mukaisesti. Energiavaraajaan voidaan kytkeä useita energialähteitä yhtä aikaa, jolloin energiaa voidaan varastoida kulloinkin edullisimmasta tai käytössä olevasta energialähteestä. Energiavaraaja toimii myös energiantuotannon ja –tarpeen tasaajana eli lämpö varastoidaan varaajaan ja hyödynnetään käytön ja tarpeen mukaisesti.

  Valikoimastamme löydät sopivat vaihtoehdot niin uudis- kuin remontointikohteisiin ja kaikkiin pientaloissa käytössä oleviin energialähteisiin.

  Maalämpöpumpun kanssa tarvitaan lähes aina energiavaraaja, joko erillisenä yksikkönä tai pumpun sisään rakennettuna. Sähkölämmityksessä varaajan avulla voidaan hyödyntää edullisempaa yösähköä ja puulämmityksessä tehokas varaaja vähentää kattilan lämmityskertoja.

  OSO:n varaajat markkinoiden huippua

  Kaikki OSO:n varaajien säiliöt ovat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja, sillä samoin kuin Suomessa, myös OSO:n valmistusmaan Norjan vesi on hapanta. Euroopassa laajasti käytössä olevat emalisäiliöt eivät kestä hapanta vettä samalla tavalla kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut säiliöt.

  OSO:n varaajat valmistetaan Norjassa ja niitä on myyty jo liki 2,5 miljoonaa kappaletta. OSO:n säiliöillä on 10 vuoden takuu. Takuu koskee vain säiliötä. Sähköosissa on alihankkijan antama kahden (2) vuoden takuu. Säiliön odotettavissa oleva kestoikä on liki 30 vuotta.

  OSO:n toiminta pohjautuu ympäristölähtöisyyteen, siksi heille on kaikkein tärkeintä varmistaa säiliön pitkä kestoikä. OSO:n ekologisen ajattelun kärkituotteita ovat muun muassa EnergiaSäästäjä ES, joka ottaa talteen suihkusta ja tiskikoneesta poistuvan kuuman veden lämpöenergian. OSO valmistaa säiliöt kymmenille aurinko- ja lämpöpumppuvalmistajille.

  Takuu

  Kaikilla OSO-energiavaraajille on saatavilla 10 vuoden takuu. Takuun ja lisätakuun ehtona on, että vesi täyttää Suomessa talousvedelle asetetut vaatimukset.

  OSO:n tekninen osaaminen on maailman huippua ja useat merkittävät lämpöpumppuvalmistajat ovatkin valinneet OSO:n säiliöt. OSO-varaajia on myyty jo lähes 2,5 miljoonaa kappaletta ja asiakkaat ovat niihin erittäin tyytyväisiä.

  OSO-energiavaraajien poikkeuksellinen kestävyys kloridi- eli suolapitoisissa vesissä perustuu käytettyyn teräslaatuun ja saumahitsauksissa käytettyyn patentoituun hitsaustekniikkaan.