Kansi_hallinseinä_ILP.jpg

Panasonic-ilmalämpöpumput

vz testivoittajajpg.jpg

Panasonicin malli VZ9SKE on testivoittaja. Sillä on suurin mitattu SCOP-luku (energiatehokkuus) kaikista Tanskan energiaviraston lämpöpumppujen luettelossa julkistetuista, samaan luokkaan kuuluvista ilmalämpöpumpuista: sparenergi.dk/forbruger/vaerktoejer/

Panasonicin maahantuoja Kauko Oy tiedottaa esitteessä olleesta virheestä.  Tuote on NZ-SKE- ja QZ-SKE -mallien ilmanpuhdistusjärjestelmä. Panasonic ilmalämpöpumppu esitteissä on ollut virheen vuoksi virheellisiä tietoja NZ-SKE- ja QZ-SKE -mallien ilmanpuhdistusjärjestelmästä. NZ9SKE:n, QZ9SKE:n ja NZ12SKE:n ilmansuodatin ei ole Nanoe-järjestelmä, vaan PM2.5-suodatin. Se kykenee suodattamaan PM2.5-kokoluokan hiukkaset, mukaan lukien vaaralliset ilman epäpuhtaudet sekä huone- ja siitepölyn.
Lisäkysymykset sähköpostilla living@kauko.com.

Panasonicin ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää

Panasonicin ilmalämpöpumpulla voit jopa puolittaa lämmityskulusi, sekä turvata kotisi viilennyksen ja ilmanpuhdistuksen.

Panasonicin ilmalämpöpumput ovat sekä testivoittajia että markkinajohtajia. Siksi ne ovat oikea valinta kotisi lämmittämiseen, viilentämiseen tai ilman raikastamiseen.

Tutustu Panasonicin ilmalämpöpumppu –mallistoon, ja etsi itsellesi sopivin malli.

r32.png

Uusi ympäristöystävällinen R32-kylmäainekaasu

”Pieni” uudistus, joka muuttaa kaiken

Kaikki eivät ole valmiita muutokseen, mutta me Panasonicilla uskomme, että teknologia voi parantaa ihmistenelämänlaatua. Meiltä löydät ilmastointilaitteiden sukupolven, joka käyttää R32-kylmäainetta.

R32 on monin tavoin innovatiivinen kylmäaine: se on ympäristöystävällinen, se säästää energiaa ja sen käsittely asennusvaiheessa on helppoa. Varsinkin pohjolan kylmissä oloissa uusi kylmäaine parantaa lämpöpumppujen suorituskykyä. 

Panasonic tekee tänään sen, minkä muut huomenna

Eurooppalainen kaasuasetus CE 517/2014 tekee fluoripitoisien kaasujen (F-kaasujen) korvaamisesta pakollista ympäristösyistä. Yksi kaasuista on R410A. Asetuksen täytäntöönpanolla on siirtymäaika vuoteen 2030 saakka. Mutta miksi pitäisi odottaa? Siirtymäaika ei ole syy viivästyttää entistä paremman teknologian hyödyntämistä. 

f-kaasu taulukko.png

Jäähyväiset eilisen teknologialle

R32-kylmäainetta käyttävä ilmastointilaitteiden uusi sukupolvi on täynnä innovaatioita. Tässä on niistä muutama esimerkki.

1. Asennus ja kierrätys

  • Asennus on erittäinen helppoa, käytännössä kuten R410A-kylmäaineella. On ainoastaan muistettava varmistaa, että painemittari ja alipainepumppu soveltuvat käytettäväksi R32-kylmäaineen kanssa.
  • Kylmäaine on täysin puhdasta, minkä vuoksi sen kierrätys ja uudelleenkäyttö onnistuu aiempaa helpommin.

2. Ympäristöystävällisyys

  • Ei vahingoita otsonikerrosta.
  • 75 % pienempi vaikutus ilmaston lämpenemiseen.

3. Kustannus- ja energiansäästöt

  • Pienemmät kustannukset, suuremmat säästöt: kylmäainetta tarvitaan 30 % aiempaa vähemmän.
  • Parempi energiatehokkuusluokitus (A+++) kuin R410A:lla.
  • R32 kuluttaa kovilla pakkasilla vähemmän energiaa.

r410 vs r32 versio 2.png

Mitä tämä kaikki tarkoittaa käytännössä?

pallurat.png
Teknologia parantaa ihmisten ja planeettamme hyvinvointia. Innovaatio ei ole pelkkää teknologiaa. Se vaatii myös asennetta.
  • Suunnittelemme ilmastointiratkaisuja, jotka toimivat luotettavasti ja hiljaisesti, tarjoavat hyvän hyötysuhteen ja pienentävät ekologiselta jalanjälkeä.
  • Kun innovatiivinen tekniikka yhdistetään tyylikkääseen muotoiluun, teknologiasta tulee kaunista. Laitteemme ovat edistyksellisiä myös ulkonäöltään.
  • Paras osoitus sitoutumisestamme on, että näytämme suuntaa koko lämpöpumppumarkkinoille käyttämällä R32-kylmäainetta kaikissa kotitalouksien ilmastointijärjestelmissä. Teknologinen etumatka parantaa asumismukavuutta – sopusoinnussa ympäristön kanssa.

Kohti parempaa huomista – jo vuodesta 1918 asti

Vastaamme ympäristöhaasteisiin parantamalla energiatehokkuutta ja pienentämällä kulutusta niin, että fossiilisten polttoaineiden käyttö vähenee. Siksi olemmekin siirtyneet edistykselleen R32-kylmäaineeseen. Käytämme sitä koko kotitalouksille suunnatussa mallistossamme.

Teknologian on ollut aina tarkoitus tehdä mahdottomasta mahdollista. Panasonic on vahvasti sitoutunut kestävien elintapojen edistämiseen sekä ilmaston lämpenemisen ehkäisemiseen. Tuomme jatkuvasti markkinoille edistyksellisiä, tehokkaita ja luotettavia ratkaisuja. Olemme tehneet tätä siitä asti kun Panasonic vuonna 1918 perustettiin.