Kansi_hallinseinä_ILP.jpg

Panasonic-ilmalämpöpumput

NainenSohvalla_CMYK_Skarppi_lehti_ILP

MUKAVUUS

Panasonicin ilmalämpöpumput lisäävät asumismukavuutta niin kesähelteillä kuin talvipakkasillakin. Klikkaa linkkiä nähdäksesi miten ilmalämpöpumppu vaikuttaa asumismukavuuteen.

syyskuva_2018

YMPÄRISTÖ

Panasonicin ilmalämpöpumppujen yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on ympäristö-ystävällisyys. Klikkaa linkkiä nähdäksesi kuinka paljon ilmalämpöpumpun avulla on mahdollistä säästää ympäristöä.

ilmavesilmppumpulla-selv-st-1

SÄÄSTÖ

Käyttämällä Panasonicin ilmalämpöpumppua voi tehdä selvää säästöä ja jopa puolittaa lämmityskulut.

ce_3_web

 TUTUSTU MALLISTOON

Tutustu meidän Panasonic ilmalämpöpumppumallistoon ja löydä itsellesi sinun tarpeisiisi paras pumppu.

   

Käy katsomassa Armanin fiilikset ilmalämpöpumpuista ja osallistu Panasonic huippumallin arvontaan täältä.

arman_panasonic-114 (003) (002)

Panasonicin maahantuoja Kauko Oy tiedottaa esitteessä olleesta virheestä.  Tuote on NZ-SKE- ja QZ-SKE -mallien ilmanpuhdistusjärjestelmä. Panasonic ilmalämpöpumppu esitteissä on ollut virheen vuoksi virheellisiä tietoja NZ-SKE- ja QZ-SKE -mallien ilmanpuhdistusjärjestelmästä. NZ9SKE:n, QZ9SKE:n ja NZ12SKE:n ilmansuodatin ei ole Nanoe-järjestelmä, vaan PM2.5-suodatin. Se kykenee suodattamaan PM2.5-kokoluokan hiukkaset, mukaan lukien vaaralliset ilman epäpuhtaudet sekä huone- ja siitepölyn.
Lisäkysymykset sähköpostilla living@kauko.com.

Kohti parempaa huomista – jo vuodesta 1918 asti

Vastaamme ympäristöhaasteisiin parantamalla energiatehokkuutta ja pienentämällä kulutusta niin, että fossiilisten polttoaineiden käyttö vähenee. Siksi olemmekin siirtyneet edistykselleen R32-kylmäaineeseen. Käytämme sitä koko kotitalouksille suunnatussa mallistossamme.

Teknologian on ollut aina tarkoitus tehdä mahdottomasta mahdollista. Panasonic on vahvasti sitoutunut kestävien elintapojen edistämiseen sekä ilmaston lämpenemisen ehkäisemiseen. Tuomme jatkuvasti markkinoille edistyksellisiä, tehokkaita ja luotettavia ratkaisuja. Olemme tehneet tätä siitä asti kun Panasonic vuonna 1918 perustettiin.