airpatrol-nordic-5.jpg

Air Patrol

AirPatrol toimii 2G/3G-matkapuhelinverkon välityksellä. Puhelimeen ladattava sovellus on selkeä ja helppokäyttöinen, ja sen avulla voit käyttää lämpöpumpun perustoimintoja aivan kuten pumpun omalla kaukosäätimellä. Airpatrol myös valvoo kohteen tilaa, ja saat varoituksen mm. sähkökatkoksesta tai alhaisesta lämpötilasta.

AirPatrol on uutuuslaite, jonka avulla voit ohjata kodin tai kesäasunnon lämpöpumppua matkapuhelimella. Laitteen käyttöönotto on todella helppoa: aseta vain SIM-kortti AirPatroliin, pistä pistotulppa seinään ja asenna laite lämpöpumpun lähelle. Kun vielä lataat älypuhelimeesi ilmaisen sovelluksen, niin kaikki on valmista!

Kun avaat AirPatrol-sovelluksen, ja annat perusasetukset, niin puhelimesi ottaa yhteyden laitteeseen ja voit käyttää lämpöpumpun perustoimintoja. Voit käynnistää tai pysäyttää pumpun kokonaan, valita lämmityksen tai jäähdytyksen, laskea tai nostaa huoneen lämpötilaa tai muuttaa puhaltimen nopeutta. Sovellus on selkeä eikä sen käyttö vaadi opettelua.

AirPatrol lisää myös turvallisuutta. Saat halutessasi matkapuhelimeesi tietoa esimerkiksi huoneen lämpötilasta ja puhallinnopeudesta. Ongelmatilanteissa AirPatrol hälyttää ja kertoo mm. sähkökatkoksista, toimintahäiriöistä ja varoittaa, mikäli huoneen lämpötila alittaa asettamasi minimirajan.

AirPatrolissa on kaksi tehokasta infrapunalediä, joten ohjaussignaali sen ja lämpöpumpun välillä toimii todella luotettavasti. Siinä on myös vahva 1050 mAh:n Lion-akku, joka takaa sille pitkän toiminta-ajan mahdollisten sähkökatkosten aikana.

AirPatrol on suunniteltu ja valmistettu Euroopassa. Se toimii tällä hetkellä Panasonicin, Mitsubishi Electricin ja Fujitsun ilma-lämpöpumppujen kanssa. iPhoneen ja Androidiin löytyy ilmaiset sovellukset ja muilla puhelimilla laitetta voi käyttää tekstiviesteillä.

Air Patrol Nordic.jpg

 

Ladattavat


Tekniset tiedot

Malli AIRPATROL

Viimeisin versio 1.06

Akku Li-ion BL-5C / 3,7n V 1050 mAh

Standardi mikro-USB -adapteri

Tuotekoko (K x P X L) 18 x 76 x 76 mm

Laatikon koko (K x PL X L) 60 x 130 x 130 mm

Paino (ilman adapteria) 70 g

Laatikon paino 250 g

Matkapuhelinverkko 2G / 3G